Petra Smits

PetraSmitsOmdat ikzelf zoveel plezier aan schilderen beleef, wil ik dat graag aan anderen overbrengen. Het is heerlijk om even alles achter je te kunnen laten en alleen maar met je schilderij bezig te zijn, even los van alle beslommeringen. Ik vind het een uitdaging om anderen te inspireren door steeds nieuwe thema’s, onderwerpen en technieken aan te dragen om zo uw eigen creativiteit (verder) te ontwikkelen.

Ik geef les op:
Woensdag- en donderdagavond van 20.00 -22.00 uur schilderen in verschillende stijlen.
In deze cursus schilderen in verschillende stijlen leer je werken met kleur, compositie en verschillende technieken. We werken vooral met acrylverf in combinatie met andere materialen zoals papier, collage, houtskool, krijt, etc. Er komen diverse technieken en stijlen aan de orde. Aan de hand van verschillende opdrachten is het de bedoeling dat je je eigen stijl ontwikkelt. De cursus is geschikt voor iedereen. Of je al schilderservaring hebt of nog helemaal niet, de begeleiding is afgestemd op je persoonlijke behoefte en niveau.
Kosten €187 voor 15 lessen van 2 uur. Inclusief papier, aquarelverf, krijt, inkt, tekenmateriaal. Exclusief acrylverf en schildersdoeken. Het cursusgeld kan in termijnen betaald worden.

Voor mij is tekenen en schilderen een passie. Naast jarenlange zelfstudie heb ik cursussen gevolgd bij verschillende beeldend kunstenaars, o.a. Hans Leijerzapf en Poen de Wijs, die mij de fijne kneepjes van het vak hebben geleerd. Bij de Vrije Academie heb ik Algemene Kunstgeschiedenis en Iconografie gevolgd. Sinds een aantal jaren geef ik schilderlessen aan amateurs en kinderen en gebruik ik tekenen en schilderen ook om anderen verder te helpen in het leven d.m.v. creatieve therapie.

Achter ieder schilderij zit een verhaal of gedachte. Bijvoorbeeld over mijn eigen ervaringen, de mensheid in al zijn facetten, wat wij kunnen leren van het verleden, wetenschap, kortom alles wat me boeit.

Voor meer informatie over de lessen kunt u mij altijd mailen of bellen.
Petra Smits, tel. 0347-322568 of 06-13006257 of kijk op www.petrasmits.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.