Annemarie Voets

Annemarie Voets heeft helaas om medische redenen het lesgeven op woensdagmorgen (Abstract sinds 2004) en op vrijdagmorgen (Tekenen en Schilderen sinds 2014) moeten opgeven. 

De VBK is Annemarie heel veel dank verschuldigd voor de creatieve en wervelende wijze waarop zij gedurende 20 jaar haar cursussen en vele workshops heeft gegeven. 

Annemarie (avoets66@gmail.com) heeft gestudeerd aan De Nieuwe Academie te Utrecht en heeft daarna bij diverse  docenten schilder- en tekenlessen gevolgd. Bij de “Papierexpressie” in Belgie heeft zij een opleiding gevolgd in papierkunst. Kijk voor meer informatie op haar website www.annemarievoets.com of kijk op haar Facebookpagina www.facebook.com/annemarie.voets.

Thema’s in haar werk
Kunst van Annemarie Voets is emotie als een doorgaande beweging. Wat alles te maken heeft met hoe zij leeft en hoe zij het leven ervaart. Haar kleurgebruik en materiaal maken je nieuwsgierig en zorgen ervoor dat je telkens weer iets nieuws ziet. Zij wil steeds weer de uitdaging aangaan haar werk te vernieuwen en te verdiepen en de kijker meenemen in haar zoektocht. Thema’s in haar werk zijn spirituele ontwikkeling, de mens, de natuur en moeder aarde. Wij hopen dat zij haar creativiteit ook in de toekomst zal kunnen blijven uiten.

 

Abstract schilderen op de woensdagmorgen
Deze cursus wordt nu gegeven door Angelique Kampert.

Tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden op vrijdagmorgen
Deze cursus wordt nu gegeven door Angelique Kampert.

 

 

Reacties zijn gesloten.