Annemarie Voets

Annemarie (avoets66@gmail.com) heeft gestudeerd aan De Nieuwe Academie te Utrecht en heeft daarna bij diverse  docenten schilder- en tekenlessen gevolgd. Bij de “Papierexpressie” in Belgie heeft zij een opleiding gevolgd in papierkunst. Zij volgt nog steeds lessen in model en portret. Kijk voor meer informatie op haar website www.annemarievoets.com of kijk op haar Facebookpagina www.facebook.com/annemarie.voets.

Thema’s in haar werk

Kunst van Annemarie Voets is emotie als een doorgaande beweging. Wat alles te maken heeft met hoe zij leeft en hoe zij het leven ervaart. Haar kleurgebruik en materiaal maken je nieuwsgierig en zorgen ervoor dat je telkens weer iets nieuws ziet. Zij wil steeds weer de uitdaging aangaan haar werk te vernieuwen en te verdiepen en de kijker meenemen in haar zoektocht. Thema’s in haar werk zijn spirituele ontwikkeling, de mens, de natuur en moeder aarde.

Cursus tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden

Door veel vraag in haar andere cursussen over: ‘ Hoe leer ik tekenen en schilderen’ is Annemarie in september 2014  gestart met cursussen tekenen en schilderen.

Tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden op vrijdagmorgen.
Als je begint of al wat verder bent kun je deelnemen aan de cursus tekenen en schilderen. Hierin zal dieper worden ingegaan in de kunst van het kijken en weergeven. Ook andere technieken, vlakverdeling en compositie worden behandeld. Diverse kunststromingen komen aan bod waarbij je beter gaat kijken en je eigen handschrift verder ontwikkeld. Ook in deze cursus is het plezier in tekenen en schilderen een groot onderdeel van de lessen.

Wil je een keer komen proeven, kom dan gratis een proefles volgen.

Lestijden
Teken- en schildercursus gevorderden vrijdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur.
De cursus bestaat uit 15 lessen. Kosten  € 190, inclusief papier, tekenmateriaal, krijt, aquarelverf. Exclusief acrylverf en schildersdoeken. Het cursusgeld kan in twee termijnen worden betaald.

Cursus abstract/expressief schilderen

De cursus ‘abstract/expressief schilderen’ die Annemarie geeft,  is voor beginners en gevorderden. Hoe kom je tot een abstract schilderij, wat voor techniek en materialenkennis heb je daarvoor nodig? In deze cursus zal Annemarie je hierin stap voor stap begeleiden en ga je als cursist op zoek naar de wereld van de abstractie. Hierin ervaar je wat werkelijke vrijheid is van schilderen en wordt de basis gelegd voor abstract/expressief schilderen. Vrij, ongebonden en spontaan. Werk wat van jezelf is en ontstaat vanuit je innerlijk. Hierdoor worden je artistieke vermogens aangeboord en zul je versteld staan van de resultaten. Om je kennis en kundigheid te vergroten zullen ook een aantal technieken behandeld worden. Denk hierbij aan het omgaan met diverse materialen, kleurenleer, compositie, licht en donker, materie schilderen, gemengde technieken enz. De cursus is op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur en bestaat uit 15 lessen. Kosten € 190,–, inclusief papier, krijt, inkt, tekenmateriaal, gels, pasta’s. Exclusief acrylverf en schildersdoeken. Het cursusgeld kan in termijnen worden betaald.

Reacties zijn gesloten.