Christophe Thole

Christophe Thole (mail@christophethole.nl) is al sinds zijn 18de bezig met de fotografie en heeft zich geschoold door middel van de opleiding Fotografisch Specialist bij Fotogram en een MasterClass van Govert de Roos.

Thema’s

Begonnen als natuurfotograaf en een enkele keer architectuur, houdt hij zich nu voornamelijk bezig met het vastleggen van de mens, daarbij trachtend een kijkje te geven àchter het dagelijks masker. Hij gelooft niet in de Social Happiness Society en probeert de ware emotie los te maken, zodat de kijker geraakt wordt en langer wordt vastgehouden.

De Cursus

De cursus is specifiek bedoeld voor diegenen die de vele mogelijkheden van hun fotocamera beter willen leren kennen en beheersen.

Christophe kent de vele technieken van de fotografie en vindt het leuk deze kennis te delen met anderen, zodat de cursist zich al vrij snel kan richten op compositie en beeldvorming i.p.v. verstrikt te raken in de vaak complexe menustructuur van de camera. 
Tijdens het volgen van de cursus zult u niet alleen theorie opdoen, maar juist ook zelf actief aan de slag gaan met gevarieerde opdrachten, die later klassikaal worden besproken.

Voor de cursus geldt als enige eis, dat uw camera in een handmatige modus ingesteld kan worden, hetgeen geldt voor de meeste spiegelreflex- en systeemcamera’s.

Voor een indruk van mijn werk, kijk op www.christophethole.nl

Reacties zijn gesloten.